Igračke

Smart trike tricikl Breeze 15-36m zeleno sivi

9.400,00 RSD

Šifra proizvoda: 6071100 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Sa smarTrike Breeze 3-u-1 dečjim triciklom uživajte u 3 specijalizovane konfiguracije koje odgovaraju svakoj fazi života vašeg deteta. Ovaj tricikl za decu je dizajniran da razvije motoričke veštine, samopouzdanje i ravnotežu vaše bebe dok vežba svoju nezavisnost!
RASTE SA VAŠOM DECOM – Nabavite jedan bicikl koji će sve moći! Od 15 meseci do 36 meseci i dalje, ovaj bicikl za kolica će pratiti stope vašeg mališana dok odrasta! Ovaj višestepeni bicikl igračka pomaže vašoj deci da nauče kako da se voze bezbedno i lako, a vama pruža pravi mir!
Omogućava da kontrolišete pravac vožnje samo jednom rukom, dok vam dugme za roditeljsku kontrolu omogućava prebacivanje između kontrole dece i roditelja za nekoliko sekundi!
Ovaj tricikl za bebe će održavati udobnost i sigurnost vaše dece. Održavajte potpunu kontrolu pomoću našeg dugmeta za roditeljsku kontrolu, osigurajte njihovu zaštitu pojasevima u 3 tačke i sigurnosnom šipkom, a sve dok amortizeri na prednjim točkovima garantuju glatku vožnju i vama i njima!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Smart trike tricikl Breeze 15-36m zeleno sivi“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *